költségcsökkentés!

FONTOS: Az alábbi program teljesen ingyenes semmilyen más kiegészítő vásárlása nem szükséges, amit a program az első indításakor felajánl!

A Zoiper IAX SIP VoIP Softhone szoftver Android operációs rendszert futtató mobil okostelefonokra telepíthető. Egy kiváló minőségű SIP kompatibilis szoftver, ami beépül az Android rendszerbe, ezért kényelmesen választhat tárcsázás után, hogy készüléke mobil irányba, vagy SIP irányba építse fel a tárcsázott hívást. A szoftver használja a telefon névjegyalbumát is, így saját kezelőfelületéről is pillanatok alatt indítható hívás. A programot nagyon egyszerű konfigurálni. Számos kényelmi funkció mellett már a hívás megkezdése pillanatában tájékozódhat, hogy a hívott telefonszámot milyen percdíjjal hívhatja, illetve meggyőződhet aktuális felhasználható egyenlegéről. További műszaki paraméterek a Google Play-en. Az alábbi program teljesen ingyenes semmilyen más kiegészítő vásárlása nem szükséges, amit a program az első indításakor felajánl.

1. lépés

Keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken: info@dunaktv.hu; 78/400-200; 78/200-060

Az Ön beazonosítása után megadjuk az Önre vonatkozó Felhasználó nevet és Jelszót.

A program használatához szükség van a Szerver azonosítóra: sip.ephone.hu

2. lépés

Töltse le a Zoiper IAX SIP Softhone VoIP kliens-t a Google Play weboldalról, vagy telepítse az aplikációt közvetlenül a készülékére a Google Play-en keresztül!

3. lépés

A program feltelepítése és megnyitása után, adja meg az általunk megadott adatokat a szerkesztés menüpontban (felhasználói név(Önnek a Duna-Táv Kft által megadott); jelszó(Önnek a Duna-Táv Kft által megadott) ;szerver azonosító: sip.ephone.hu illeteve a hívás azonosítás: az Ön telefonszáma(egyedi)

Ezt követően tudja használni kedvező percdíjakkal a VoIP szolgáltatásunkat!